Tietoja

Minua ovat kiinnostaneet filosofiset kysymykset maailmaan ja omaan olemassaolooni liittyen jo pienestä pojasta lähtien. Olen aina lukenut paljon ja opiskellut esimerkiksi filosofian, psykologian ja yhteiskuntatieteiden alueelle osuvia aiheita. Kuitenkaan pelkkä älyllinen pohdinta ei minulle ole ollut riittävää, vaan olen hakenut myös kokemuksellista väylää näiden asioiden tutkimiseen.

Kehon ja mielen parissa olen työskennellyt viime vuosituhannelta alkaen esimerkiksi kamppailulajien, meditaation ja joogan parissa. Eniten minua on viehättänyt suoran yhteyden hakeminen siihen joka kokee, elää ja havainnoi tätä maailmaa minussa itsessäni. Niinpä erilaiset sisäisen työskentelyn muodot ovat tuoneet minulle kaikkein mielenkiintoisimmat haasteet.

Olen harjoitellut ja opiskellut meditatiivista työskentelyä miltei 20 vuoden ajan, sekä opettanut näitä aiheita yli 10 vuoden ajan. Olen kouluttanut ammattilaisia tietoisuustaitojen hyödyntämiseen asiakas-, ohjaus- ja esimiestyössä. Koulutuksiini on osallistunut muun muassa psykoterapeutteja, lääkäreitä, psykologeja, sosiaalityöntekijöitä, työnohjaajia, asiakaspalvelijoita, esimiehiä, HR-ammattilaisia, opettajia ja yrittäjiä.

Myös omat uravalintani ovat heijastelleet tarvetta kokea maailmaa monipuolisesti. Olen koulutukseltani psykologian maisteri (PsM), teolliseen johtamiseen erikoistunut insinööri (MEng), opettaja ja voimavarakeskeinen työnohjaaja ja prosessikonsultti.

Työelämässä olen toiminut paljon organisaatioiden ja ryhmien parissa kehittäjänä, valmentajana ja esimiestehtävissä, sekä yksilötyössä mm. työpsykologina ja työnohjaajana. Yritykseni nimi on Dialogic Minds Oy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *