Kuka minä olen?

Kehon ja mielen parissa viime työskentely on vienyt minut mukanaan jo viime vuosituhannelta alkaen kamppailulajien, taolaisten harjoitusten, meditaation ja joogan parissa. Olen harjoittanut näitä alueita eri opintolinjoissa yli kahdenkymmenen vuoden ajan, sekä ohjannut ja opettanut meditatiivista työskentelyä yli 15 vuotta. Koulutuksiini on osallistunut satoja ihmisiä, ja olen itse viettänyt eri koulukuntien opettajien meditaatioretriiteillä toista sataa päivää. 

Olen kehittänyt voimavarakeskeisen mindfulness-ohjaajakoulutuksen, joka hyödyntää voimavarakeskeistä ohjaustapaa mindfulness-ohjauksessa. Tähän koulutukseen on osallistunut jo viisi vuosikurssillista opiskelijoita. Lisäksi olen pitänyt terveydenhuollon ja ohjaustyön ammattilaisille lyhyempiä mindfulness-koulutuksia vuodesta 2010 saakka. Koulutuksiini on osallistunut mm. psykologeja, psykoterapeutteja, fysioterapeutteja, toimintaterapeutteja, lääkäreitä, sosiaalityöntekijöitä, opettajia, työnohjaajia, esimiehiä ja johtajia, HR-ammattilaisia sekä yrittäjiä.

Minulla on laaja kokemus organisaatiotyöstä kehittäjänä, valmentajana ja johtotehtävissä.  Nimikkeitä ovat olleet mm. projektipäällikkö, linjaesimies, laatupäällikkö, ScrumMaster ja Lead Agile Coach. Työterveyspsykologina olen vetänyt lukuisia työhyvinvoinnin kehittämiseen tähtääviä hankkeita ja mindfulness-koulutuksia yrityksille.

Olen koulutukseltani psykologi (PsM), kasvatuspsykologi (KM), teollisen johtamisen insinööri (MEng), integratiivinen psykoterapeutti, voimavarakeskeinen työnohjaaja ja prosessikonsultti, sekä työterveyspsykologi. Olen myös joogaopettaja (RYS-200) ja dharmaopettaja.

Tarjoan yksilöllistä valmennusta meditatiivisiin harjoituksiin, sekä työnohjausta ja konsultaatiota mindfulnessin käytöstä asiakastyössä. Jos koet tarvetta päästä keskustelemaan kokeneen ammattilaisen kanssa niistä prosesseista, joita tällaisessa työskentelyssä nousee esille, ota yhteyttä:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *