Kuka minä olen?

Minua ovat kiinnostaneet filosofiset kysymykset maailmaan ja omaan olemassaolooni liittyen jo pienestä pojasta lähtien. Olen aina lukenut paljon ja opiskellut esimerkiksi filosofian, psykologian ja yhteiskuntatieteiden alueelle osuvia aiheita. Kuitenkaan pelkkä älyllinen pohdinta ei minulle ole ollut riittävää, vaan olen hakenut myös kokemuksellista väylää näiden asioiden tutkimiseen.

Kehon ja mielen parissa olen työskennellyt viime vuosituhannelta alkaen kamppailulajien, taolaisten harjoitusten, meditaation ja joogan parissa. Eniten minua on viehättänyt suoran yhteyden hakeminen siihen joka kokee, elää ja havainnoi tätä maailmaa. Niinpä erilaiset kehomieltä integroivat sisäisen työskentelyn muodot ovat tuoneet minulle kaikkein mielenkiintoisimmat haasteet.

Olen tehnyt meditatiivista työskentelyä parinkymmenen vuoden ajan, sekä opettanut näitä aiheita vuodesta 2005 lähtien. Olen kouluttanut ammattilaisia tietoisuustaitojen hyödyntämiseen oman ammattitaidon tukemisen välineenä, sekä asiakas-, ohjaus- ja esimiestyössä. Koulutuksiini on osallistunut psykoterapeutteja, lääkäreitä, psykologeja, sosiaalityöntekijöitä, työnohjaajia, esimiehiä ja johtajia, HR-ammattilaisia, opettajia ja yrittäjiä.

Olen koulutukseltani psykologian maisteri (PsM), teollisen johtamisen insinööri (MEng), voimavarakeskeinen työnohjaaja ja prosessikonsultti. Opiskelen paraikaa integratiiviseksi psykoterapeutiksi. Työelämässä olen toiminut organisaatioiden ja ryhmien parissa kehittäjänä, valmentajana, projektijohdossa, esimiestehtävissä ja työterveyspsykologina.

Tarjoan valmennusta ja työnohjausta sekä henkilökohtaiseen meditatiiviseen työskentelyyn, että ammattilaisten tarjoamaan asiakastyöhön. Joskus on hyvä päästä keskustelemaan jonkun ulkopuolisen kanssa niistä prosesseista, joita tällaisessa työskentelyssä nousee esille.

Ota yhteyttä:

ap@mielenlaboratorio.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *