Kuka minä olen?

Ari-Pekka Skarp

Kehon ja mielen parissa viime työskentely on vienyt minut mukanaan jo viime vuosituhannelta alkaen kamppailulajien, taolaisten harjoitusten, meditaation ja joogan parissa. Olen harjoittanut näitä alueita yli kahdenkymmenen vuoden ajan, sekä ohjannut ja opettanut meditatiivista työskentelyä noin 20 vuotta. Koulutuksiini on osallistunut satoja ihmisiä, ja olen itse osallistunut eri opettajien retriiteille vuodesta 2003 alkaen.

Olen kehittänyt voimavarakeskeisen mindfulness-ohjaajakoulutuksen, joka hyödyntää voimavarakeskeistä ohjaustapaa mindfulness-ohjauksessa. Tämä koulutus on pyörinyt vuosittain 2017 alkaen. Lisäksi olen pitänyt terveydenhuollon ja ohjaustyön ammattilaisille mindfulness-ohjaajakoulutuksia vuodesta 2010 saakka. Koulutuksiini on osallistunut mm. psykologeja, psykoterapeutteja, fysioterapeutteja, toimintaterapeutteja, lääkäreitä, sosiaalityöntekijöitä, opettajia, työnohjaajia, esimiehiä ja johtajia, HR-ammattilaisia, sekä yrittäjiä.

Minulla on laaja kokemus organisaatiotyöstä  eri rooleissa organisaatiokehittäjänä, valmentajana ja johtotehtävissä.  Työtehtävissäni olen toiminut muun muassa projektipäällikkönä, yksikön esihenkilönä, laatupäällikkönä, transformaatiotiimin johtoryhmässä ja Lead Agile Coachina. Työterveyspsykologina olen vetänyt lukuisia työhyvinvoinnin kehittämiseen tähtääviä hankkeita ja koulutuksia yrityksille.

Olen koulutukseltani psykologi (PsM), kasvatuspsykologi (KM), teollisen johtamisen insinööri (MEng), integratiivinen psykoterapeutti (KELA), voimavarakeskeinen työnohjaaja ja prosessikonsultti, sekä työterveyspsykologi. Lisäksi olen joogaopettaja (RYS-200) ja dharmaopettaja.

Minulta on julkaistu tietokirjat: G.H.Mead – mieli ja minä (BoD, 2018), Mielen laboratorio (Basam Books, 2019), Mindfulness, mielenselkeys ja myötätunto (Basam Books, 2022)

Tarjoan yksilöllistä valmennusta ja lyhytpsykoterapiaa meditatiivisiin harjoituksiin, sekä työnohjausta ja konsultaatiota mindfulnessin käytöstä asiakastyössä. Jos koet tarvetta päästä keskustelemaan kokeneen ammattilaisen kanssa niistä prosesseista, joita tällaisessa työskentelyssä nousee esille, ota yhteyttä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *