Mindfulness-ohjaajakoulutus

Olen kouluttanut ja ohjannut ammattilaisia mindfulness-menetelmien käyttöön 2000-luvun alkuvuosilta saakka. Yhteistyössä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston kanssa olen kouluttanut mindfulness-ohjaajia vuodesta 2017 saakka. Osallistujina on ollut jo reilusti yli 50 ammattilaista monilta eri aloilta (esimiehet, opettajat, psykologit, psykoterapeutit, fysioterapeutit, lääkärit, yrittäjät, jne).

Voimavarakeskeinen mindfulness-ohjaaja (25op) yhdistää voimavarakeskeiset menetelmät ja tietoisuustaidot kokonaisuudeksi, joka luo energiaa ja uudenlaista ymmärrystä ja toimintatapoja vuorovaikutussuhteisiin.

Koulutuksen käytyään osallistujat osaavat käyttää itse ja ohjata asiakkaille harjoituksia, jotka kehittävät tyyneyttä ja tarkkaavaisuutta, tunteidensäätelyä, kehotietoisuutta, lempeyttä ja myötätuntoa.

Lisäksi koulutus antaa hyvät valmiudet suunnitella ja ohjata yksilöille ja ryhmille räätälöityjä harjoitusohjelmia. Osallistujat oppivat vahvistamaan ohjaustyössään asiakkaan voimavaroja ja vahvuuksia, sekä hyödyntämään asiakkaan henkilökohtaisia arvoja ja tavoitteita mielekkään mindfulness-prosessin rakentamisessa. Koulutus sisältää paljon käytännön harjoituksia ja keskustelua, sekä teoriaan ja tutkimustietoon perehtymistä.

Koulutuksessa on mukana myös Suomen johtava mindfulnessin tutkija Ville Husgafvel, jonka artikkeli mindfulnessin juurista on kansainvälisestikin laajalti tunnettu.

Katso lisätietoja ja ilmoittaudu seuraavalle vuosikurssille kesäyliopiston sivuilta:

Voimavarakeskeinen mindfulness-ohjaaja (25op)

Tai kysy suoraan lisätietoa ja ilmoittaudu: koulutussuunnittelija Eija Raatikainen, puh. 044 465 2202, eija.raatikainen@pohjois-pohjanmaa.fi

Tarjoan myös henkilökohtaista työnohjausta/valmennusta mindfulness-työskentelyyn. Jos olet kiinnostunut tästä omaan harjoitteluusi tai asiakastyöhösi liittyen, ota yhteyttä.